utvärdering laboration
1. tabell, resultat
2. I min hypotes trodde jag att potatisen skulle innehålla stärkelse och protein, men så blev det inte. Potatisen innehöll stärkelse och druvsocker.
där efter trodde jag att fisken skulle innehålla protein och druvsocker, som var helt fel. För att fisken innehöll bara stärkelse och druvsocker.
Till sist trodde jag att i smöret skulle det finnas stärkelse och protein, men det visade sig att det inte innehöll stärkelse för att jag inte hann göra biuretprovet och trommersprov med smöret.
3. Egentligen ändrade jag nästan ingeting, utan jag hann inte ta biuretprovet och trommersprov med smöret och med gurkan han jag inte göra något av alla de tre laborationerna.
4. Hade jag gjort en ny laboration så hade jag försökt vara mera effektiv med att laborera i labbet än att skriva på laboration i datorn. För att jag hann som sagt inte göra klart hela laborationen.
Det jag kunde gjort annorlunda skulle vara att knosa livsmedlen lite mer så att det inte det skulle vara klumpar kvar i provröret.
4. Hade jag gjort en ny laboration så hade jag försökt vara mera effektiv med att laborera i labbet än att skriva på laboration i datorn. För att jag hann som sagt inte göra klart hela laborationen.
Det jag kunde gjort annorlunda skulle vara att knosa livsmedlen lite mer så att det inte det skulle vara klumpar kvar i provröret.
Bra, fortsätt med de sista frågorna:
SvaraRadera4. Hur skulle du kunna förbättra undersökningen om du gjorde om den?
Om du hinner: Hur kan det komma sig att många hittade druvsocker i potatisen?